Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2012 10:47 - ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС СА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ОТ ВАШАТА ПЕЧАЛБА
Автор: trade2win Категория: Бизнес   
Прочетен: 1304 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.05.2012 16:35


Поне на мен не ми е известно да съществува друго място или друг бизнес, където всички около вас да са заинтересовани от вашата печалба.

Нека се спрем първо на вашия брокер, който е някаква финансова институция, която ви е предоставила платформата за участие на световните пазари и където вие сте открили вашата сметка. Важно е да знаете, че брокерът има еднаква финансова изгода както когато печелите, така и когато губите от дадена позиция. Парите, които вие печелите от дадена сделка, не се плащат от него, както е вярно и обратното – вашата загуба не влиза в неговия джоб. Брокерът печели единствено от спреда – от разликата между курс купува и курс продава на всеки един инструмент. Вие винаги купувате по по-високата цена и продавате по по-ниската, така че независимо от това дали печелите или губите от дадена сделка, вашият брокер печели еднакво - от разликата между двата курса.

На практика обаче вашият брокер е по-заинтересован от това вие да печелите, защото в този случай вие оставате на пазара, ставате все по-опитен и уверен и с течение на времето – отваряте все по-големи и по-големи позиции. Това е и причината повечето финансови брокери да провеждат безплатно обучение за търговия на финансовите пазари.

От това да успеете са заинтересовани и вашите учители. Във фирмите, които водят курсове за подготовка на трейдъри, като правило преподават хора, които са реални и успешни участници на финансовите пазари. Това са хора с теоретически и практически опит и са едно достоверно доказателство пред вас, че такова нещо като успешен трейдър наистина съществува. Моят личен опит показва, че тези учители прехвърлят на 100 процента своите знания към вас, без да крият нищо от „занаята”, защото колкото и добри да станете в борсовата търговия, вие не ставате тяхна конкуренция.

Не сте в конкурентни отношения и с вашите колеги трейдъри, защото пари на борсата колкото искаш. Дори напротив, колкото по-добри и по-успешни ставате в своя трейдинг, толкова по-добър атестат сте за своите учители и толкова повече има какво да научат от вас вашите приятели и колеги.

Излишно е да споменавам, че вашето семейство и приятели по съвсем обективни причини също са заинтересовани от вашия успех на борсата.

Остава само да го постигнете!




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: trade2win
Категория: Бизнес
Прочетен: 270187
Постинги: 149
Коментари: 67
Гласове: 75
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930